TISZTELT ÉRDEKLŐDŐ!

Köszöntjük Önt az AQUA CONTROL fűtési-, és hűtési vízrendszer-vezérlő oldalain.

Az AQUA CONTROL berendezést 2002. év folyamán vezettük be a hazai épületgépész piacra, több éves fejlesztő munka eredményeként. Még ebben az évben szabadalmi védettséget kértünk a készülék műszaki megoldására, melyet 2003.-ban meg is kaptunk.

A készülék kifejlesztését az épületgépészet területén eltöltött több évtizedes tapasztalatunk tette lehetővé.

A berendezés megalkotásával az volt a célunk, hogy az épületgépész tervezők, kivitelezők, és üzemeltetők részére egy olyan hazai gyártmányú, de a jelenlegi európai élvonalat tükröző, automatikusan működő berendezést készítsünk mely a nap 24 órájában gyakorlatilag felügyelet mentes üzemet tesz lehetővé.  

Az AQUA CONTROL egy számítógép pontosságával végzi el az alábbi feladatokat a fűtési-, illetve hűtési vízrendszereken:

  1. gáztalanítás, légtelenítés,
  2. nyomástartás,
  3. folyadékpótlás,
  4. tágulás felvétel

A jelenleg az európai épületgépész piacon található hasonló berendezéseknél magasabb műszaki színvonalat a mindenkori aktuális üzemi állapotokról tájékoztató magyar nyelvű szöveges kijelzés, a dupla rendszer biztonság, valamint az intelligens gáztalanítás, légtelenítés jelenti.

Egyedülálló lehetőségként, egy GSM modul kiegészítéssel is el tudjuk látni a berendezést, amellyel alkalmas az esetleges hibajelzések SMS formában történő elküldésére,  az illetékes üzemeltető, illetve karbantartó  mobiltelefonjára.

A készülék működéséről, betervezéséről, és üzemeltetéséről a tervezési segédlet, valamint a kezelési utasítás fejezetekben olvashat részletesebben.

A forgalmazás 2002. évi megkezdése óta többszáz projekten sikerült bizonyítanunk az AQUA CONTROL szükségességét a fűtési-, és hűtési vízrendszereken. A referenciák pontban ennek egy kivonatát találja.

Reméljük oldalaink hasznos segítséget nyújtanak munkájához.
Kérdéseivel, észrevételeivel kérjük keressen bennünket bizalommal.

Csabai Lajos    Gál Zoltán
/ ügyvezető igazgató /
edaCo Kft  
 / ügyvezető igazgató /
ARTHUR-TOP Kft